Friday, May 29, 2009

CIKGU PEREMPUAN


SEBELUM KELUAR RUMAH TENYEH GINCU KAT BIBIR...
SEBELUM MASUK KELAS TENYEH GINCU LAGI SEKALI....
SEBELUM PEGI KANTIN TENYEH LAGI..... MMMMM
TU LAAA DIEE ORG POMPUAN..... TAK MACAM KITEEE RELAK RELAK SUDAH.

6 comments:

  1. Tak semua cikgu perempuan eh tenyeh2 ginci kat bibir... saya lagi low profile, selama hampir 30 tahun mengajar, x pernah menenyeh gincu pun kat sekolah. keluar pegi mana2 pun hanya dengan bedak selapis jee.

    yusnita ni anak murid saya dulu, cikgunye tak bergincu pun tapi anak muridnye bergincu. saya tak pernah ajar pun dulu, haha, salam...

    ReplyDelete
  2. Kalau pakai gincu long lasting macam Ning Baizura tu tak adalah asyik nak menenyeh je.hehe jangan maree Yus

    ReplyDelete
  3. patut lah mama yus cantikk je kat kelas,,,
    sbar jelah mama yus,,

    ReplyDelete
  4. Tak semua perempuan macam tu ye...

    ReplyDelete