Saturday, April 18, 2009

PONTIANAK dikehendaki segera


sesape yang terbaca blog aku ni kalao ade lubang bomoh-bomoh kg ke, siam keee tak kiraleee janji bomoh.... tolong bagi tau aku. Sebab aku nak upah dua atau tiga ekor pontianak supaya dapat aku suruh die pegi kacau bebudak sekolah yang suke sangat merayap memalam buteeee ni terutamanyeee bebudak pompuan laaa. bior die insaf sikit. Dari diorang merayap kat luar tu kan lagi baik duduk umah study.... minggu depan dah mula exam. Tula kalau boleh aku nak upah pontianak ni bio die merayap memalam buta masa bulan exam jeee bio bebudak ni takut.

4 comments:

  1. whai tuan punye blog...
    tak de cara yg thormat lg ke nak suro dak2 ni study kat umah...?
    ko nak gune pontianak...
    kang pontianak tu yg kejar ko balik...
    hehehe...
    ;p

    ReplyDelete
  2. aku rasa ni je cara yang efisyen.... nanti kalau aku rotan....mak bapak diorang plak yang marah....nanti bila aku tegur diorang buat tak tau jeee aku rasa cara ni memang terbaikk heehhehee nanti aku tanyee pengetua sekolah.. dia mesti setuju punyeee

    ReplyDelete
  3. owh...
    mcmtu...
    hehehe...
    ;p
    bijak gak ko pnye idea...
    seorg guru yg bkaliber...
    hehehe...
    ;p
    tu pun klu ko seorg guru la...
    ku pun tak tau ko ni sape sbenrnya...
    huhuhu...
    ;pp

    ReplyDelete